Rezerveaza:
+37360608260

Acasa

Diony Travel este un operator de transport rutier în trafic național și internațional. Compania noastră oferă servicii de transport de persoane pe cursele regulate Chișinău – Iași, Chișinău – București în ambele direcții, cât și servicii de transport ocazional de persoane.

Diony Travel vă propune un mod rapid, comod și sigur de planificare a călătoriilor și deplasărilor Dumneavoastră. Rezervarea biletelor se efectuează online sau prin telefon. Pentru planificarea deplasărilor de serviciu sau a călătoriilor individuale, ne puteți contacta de asemena pe Facebook, Messenger, Whatsapp, Viber.

Rezervare din Chișinău și din București

Orele de plecare și de sosire ale autovehiculelor Diony Travel pentru cursa regulată Chișinău – București – Chișinău le găsiți în graficul de circulație afișat. Rezervați din timp biletele de călătorie în modul în care preferați (online, telefon, messenger, whatsapp, viber) și savurați experiența de a călători alături de cei mai buni șoferi.

De asemena, beneficiază de oferta promoțională de a obține o călătorie gratis pentru pasagerii devotați Diony Travel.

Călătorie plăcută!

Rezervare din Chișinău și din Iași

Orele de plecare și de sosire ale autovehiculelor Diony Travel pentru cursa regulată Chișinău – Iași – Chișinău le găsiți în graficul de circulație afișat. Rezervați din timp biletele de călătorie în modul în care preferați (online, telefon, messenger, whatsapp, viber) și savurați experiența de a călători alături de cei mai buni șoferi.

De asemena, beneficiază de oferta promoțională de a obține o călătorie gratis pentru pasagerii devotați Diony Travel.

Călătorie plăcută!

Rezervare din Chișinău și din Sibiu

Orele de plecare și de sosire ale autovehiculelor Diony Travel pentru cursa regulată Chișinău – Sibiu – Chișinău le găsiți în graficul de circulație afișat. Rezervați din timp biletele de călătorie în modul în care preferați (telefon, messenger, whatsapp, viber) și savurați experiența de a călători alături de cei mai buni șoferi.

De asemena, beneficiază de oferta promoțională de a obține o călătorie gratis pentru pasagerii devotați Diony Travel.

Călătorie plăcută!

Servicii

Diony Travel oferă servicii de transportare de persoane:

  1. Pe curse regulate: Chișinău – Iași – Chișinău, Chișinău – București – Chișinău
  2. În deplasări de serviciu sau de afaceri pe teritoriul Republicii Moldova, cât și peste hotare
  3. În excursii sau expediții naționale și internaționale
  4. În călătorii individuale

Rezervarea biletelor de călătorie sau al transportului se efectuează online, prin telefon sau prin aplicațiile de mesagerie: Whatsapp, Viber sau Messenger.

Pasagerii Diony Travel care circulă pe cursele regulate beneficiază de oferte promoționale.

Despre noi

Îți poți planifica oricând și oriunde o călătorie. Compania Diony Travel oferă servicii de transport al pasagerilor pe curse regulate Chișinău – București – Chișinău și Chișinău – Iași – Chișinău și la comandă cu posibilitatea de rezervare a biletelor de călătorie prin telefon tel: 0606 08 260    |   email: dionytravel.md@gmail.com    |   facebook   |   Messenger   |   Whatsapp   |  Viber.

Mulțumim pentru interesul manifestat. Pentru noi contează confortul și siguranța pasagerilor. Scrieți-ne la adresa de email: dionytravel.md@gmail.com pentru sugestii și propuneri.

Vom fi bucuroși să răspundem la întrebările Dumneavoastră și cerințelor propuse.

Contacte

Republica  Moldova, Chișinău   |   Str. Tighina, 49 A    |   tel: 0606 08 260    |   email: dionytravel.md@gmail.com    |   facebook   |   Messenger   |   Whatsapp   |  Viber